Skip to main content

Maak kennis

Jan Hermsen

Ik ben in 1987 afgestudeerd aan de Stichting Academie Fysiotherapie Amsterdam (SAFA). Na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest bij diverse particuliere praktijken. Deze keuze heb ik bewust gemaakt omdat ik het vak fysiotherapie in de breedste zin van het woord wilde leren. Daar heb ik twaalf jaar aan de weg getimmerd en heb ik mezelf bijgeschoold in sportfysiotherapie en manuele therapie volgens de methode Cyriax. Mijn vrije tijd heb ik veel gestoken in het begeleiden van voetbalclubs als Telstar Rkavic en Roda 23. In 1999 ben ik mijn eigen praktijk gestart bij Axel Koenders Fit Service en sinds 2009 in zorgcentrum Theresia aan de ronde hoep oost 25 te Ouderkerk.

Ik probeer zoveel mogelijk manuele therapie en fysiotherapie te combineren zodat je snel naar de oorzaak van de klacht kunt toewerken en zo gerichter en efficienter kan behandelen. Ik zie nog veel te vaak binnen de fysiotherapie dat men gevolgen aan het behandelen is en niet de oorzaak aanpakt. Zodoende zie je vaak terugkerende klachten (recidieven).

In de loop van mijn carriere heb ik mij ook verdiept en cursussen gevolgd voor meer specifieke aandoeningen. Oa. Claudicatio intermittens (etalagebenen) en revalidatie van knie heup en schouderklachten.

Mijn visie is de laatste tijd erg gericht op meer bewegen en gezonde voeding (lifestyle). Mijn praktijk is uitgerust met een grote sportzaal met Technogym krachtapparatuur voor oefening en revalidatie, een moderne massageruimte met fysiotechniek voor de individuele behandelingen.

Tot slot een gezellige bar voor een kop koffie of thee en een praatje.
Een stukje menselijke interesse en gezelligheid is immers ook heel belangrijk!!!

Natasja Hermsen

Ik ben Natasja Hermsen, getrouwd met Jan.
En bij Fysiotherapie Ouder Amstel verantwoordelijk voor de gehele administratie en boekhouding.
Ook ben ik Orthomoleculair voeding en suppletie adviseur, en Reset je Hormoon coach. Voeding bepaalt voor een heel groot deel je gezondheid, maar de vraag is wat gezond en goed voor jou? Ik kan je helpen de juiste keuzes te maken, en begeleid ik je naar een gezonde en bewuste leefstijl!

Wil je je weer energieker voelen, je hormonen weer in balans krijgen, afvallen, of wil je meer weten over gezonde voeding neem gerust contact op!

Contact