Skip to main content

Fysiotherapie Ouder-AmstelDe Praktijk

Fysiotherapie Ouder-Amstel

Fysiotherapie praktijk Ouder-Amstel bestaat sinds januari 1999 en is aangesloten bij de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), en Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS).

Fysiotherapeut Jan Hermsen is big-geregistreerd en staat in het kwaliteitsregister van de KNGF. Tevens wordt Jan Hermsen continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit voor u te kunnen blijven waarborgen.

Locatie & Toegankelijkheid

De praktijk is rolstoeltoegankelijk en heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid . Naast de ruime behandelkamer zijn er ook drie kleedkamers en meerdere lockers beschikbaar.

Fysiotherapie praktijk Ouder Amstel biedt daarnaast ook een grote oefenruimte met diverse trainingsapparatuur. Hierdoor is er ruimte mogelijkheid voor het uitvoeren van oefeningen en training in onze praktijk.

Afspraken

Wij behandelen in onze praktijk volgens afspraak. Er is dus geen algemeen inloopspreekuur. Voor een afspraak kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze praktijk via e-mail of telefoon.
Afspraken die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd, brengen wij in rekening.

Privacy

Fysiotherapeuten hebben een beroepsgeheim. Dit houdt in dat zij alle zaken, waar zij beroepshalve mee te maken krijgen, verplicht zijn tot geheimhouding.
Het kan soms voor de behandeling noodzakelijk zijn om te overleggen met een arts of andere hulpverlener, deze hebben ook een beroepsgeheim. In de meeste gevallen zult u vooraf van dit overleg op de hoogte worden gesteld.

    Maak een Afspraak