Jan Hermsen is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut op de Stichting Academie voor Fysiotherapie Amsterdam (SAFA). Daarna heft hij de opleiding sportfysiotherapie (NVFS) en orthopedische geneeskunde (cyriax) afgerond. Tevens heeft Jan vele cursussen gevolgd als tapen en bandageren, knierevalidatie, heuprevalidatie, begeleiden/trainen van reuma patiënten en CVA patiënten. Jan Hermsen is een allround fysiotherapeut met kennis en ervaring op nagenoeg alle gebieden van fysiotherapie en aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVSF). Jan Hermsen staat geregistreerd in het BIG register en voldoe aan de klachtenregeling binnen het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Jan heeft in zijn vrije tijd les gegeven als anatoom op de Vrije Universiteit van Amsterdam aan studenten fysiotherapie en bewegingsfysiologie. Tevens heeft hij jarenlang de fysiotherapeutische verzorging op zich genomen bij voetbalclubs als Telstar, RKAVIC en RODA’23.Ik ben 11 jaar werkzaam geweest in diverse particuliere praktijken en daarna ben ik mijn eigen praktijk begonnen bij Axel Koenders Fit Service. Sinds de afgelopen vijf jaar ben ik nu vrij gevestigd in zorgcentrum Theresia, waar ik mij gespecialiseerd heb in het werken met ouderen. Daarnaast behandel ik nog veel sporters en mensen die verwezen worden door de diverse artsen en specialisten. Ik hecht erg veel waarde aan het trainen en revalideren van mensen en daarom heb ik mijn praktijk goed uitgerust met 100 m² aan trainings- en revalidatie apparatuur. Kracht-, fitness-, cardiotraining en revalidatie zijn dan ook mijn specialisaties.


Ik ben Natasja en ben het administratieve hart van de praktijk. Bij mij kunt u terecht met al uw administratieve vragen, bijvoorbeeld over uw verzekering of uw nota’s.